Manager

Wat kan ik allemaal zelf doen?Introductie


De manager is onderdeel van je organisatie. Naast dat deze binnen strategisch HR een rol heeft binnen de Manager Self Service is het mogelijk om als manager of leidinggevende een rol te vervullen in de goedkeuring binnen de diverse processen. De rol leidinggevende is een standaard rol die beschikbaar is in alle workflows. 


Voordelen:

  • Je kunt je gegevens wijzigen in AFAS Pocket App, InSite of Profit.
  • Via AFAS Pocket App je inlog bevestigen.


Lees meer over onderstaande deelthema's1. Inloggen


Om in te kunnen loggen op het AFAS Online platform heb je twee dingen nodig. Namelijk een werkende internetverbinding en een werkende Smartphone waarmee je via de AFAS Pocket je inlog kunt bevestigen. Dat noemen we twee-factorauthenticatie.

2. MSS


Je bent verantwoordelijk voor je eigen data, en bent ook in staat om zelf je eigen gegevens te wijziging of aan te vullen. 

Dit noemen we Employee Self Service.

Als manager heb je Manager Self Service tot je beschikking.

3. AFAS Pocket


De App die je naast het bevestigen van je inlog ook kunt gebruiken diverse andere taken. Dit is afhankelijk van de uitrol binnen je organisatie, maar je kunt oa gebruik maken van aanvragen van verlof, het ziek en hersteld melden. Het inzien van contacten , taken , berichten, je agenda,de contacten, bezetting van je afdeling en je loonstroken. 

Daarnaast kun je ook je declaratie indienen en de bon als foto bijvoegen.

4. InSite


Alle informatie van de organisatie krijg je via InSite gestructureerd aangeboden. Daarnaast ben je een belangrijk onderdeel voor het taakgestuurd werken. Je bent in staat een workflow te starten en af te handelen. In het overzicht mijn taken staan alleen de taken waar er actie van je wordt verwacht.

Beschikbare cursussen

Wil je een cursus volgen over een onderwerp van dit thema?