Zorginstellingen zonder voorraad

Het proces binnen een zorginstelling.

Introductie

 

De voorraad is niet in gebruik. Alle inkopen worden rechtstreeks geboekt op de betreffende kostenplaats. Voor een groot deel van de zorgartikelen wordt er gebruik gemaakt van OCI-koppelingen met de vaste leverancier. Op de locatie wordt er vaak door één of twee medewerkers de bestellingen gedaan.

Lees meer over onderstaande onderdelen

 

Relatiebeheer en stamgegevens

Het relatiebeheer is standaard.

CRM

 

Relatiebeheer voor het registreren van inkooprelaties, verkooprelaties, contacten in de vorm van personen, afdelingen en afleveradressen.

 

Verbijzondering

 

De afdelingen worden aangemaakt als kostenplaats op as één. Binnen Profit kunnen we vijf assen gebruiken, maar we gebruiken hier alleen as één. 

Als je ook met HRM/Payroll werkt zullen de kostenplaatsen daar ook hetzelfde nummer hebben.

Je kunt voor alle afdelingen inkopen, maar je kunt de autorisatie op kostenplaatsen gebruiken om het mogelijk te maken dat je maar op één kostenplaats kan inkopen.

 

 

Inkoop

Je kunt niet zonder een verbruiksartikel zitten. Deze moeten altijd aanwezig zijn met een bepaalde hoeveelheid.  De start van de inkoopaanvraag wordt veelal gedaan door door een bestelling via de OCI-koppeling door een medewerker. Vanuit deze gegevens wordt direct de bestelling gedaan of een inkoopaanvraag voor de betreffende locatie gedaan. 

Inkoop

 

De inkoop op de locatie wordt vaak via een OCI-koppeling met de vaste leverancier gedaan. Voor overige artikelen wordt de productcatalogus gebruikt of de vrije aanvraag.  Op de inkoopaanvraag wordt ook de kostenplaats/afdeling vastgelegd. Het proces van procuratie en ontvangst verloopt standaard.

 

Beschikbare cursussen

Wil je een cursus volgen over een onderwerp klik dan door.