Branches

Specifieke branche beschrijving

Introductie

 

We kennen binnen Profit de ERP template. Dit is de basis voor de overige branche specifieke templates. Bovenop deze basis is er nog meer specifieke branche eigen content toegevoegd. Per template wordt dit beschreven.

Lees meer over onderstaande onderdelen

 

Accountancy

 

Met deze inrichting ben je in staat om zowel de interne kantooradministratie te kunnen voeren als alle externe administraties van de klanten. Denk daarbij aan administratie, loonadministratie en de fiscale aangiftepraktijk.

Bouw

 

Veel functionaliteiten specifiek voor de bouw zijn volledig ingericht in deze template. Zo heb je bijvoorbeeld beschikking over een werkbegrotingscockpit en is er een volledige kopersportaal meegeleverd.

Flex

 

Binnen deze template zit de specifieke margeberekening van de klant naar gedetacheerde en zijn de facturering en verloning aan elkaar gekoppeld.

Onderwijs

 

Binnen deze template ondersteunen we bijvoorbeeld bevoegdheden voor het voortgezet onderwijs en gesprekkencylus met BIO-competenties. 

Overheid

 

Binnen deze template is onder andere de verklaring omtrent gedrag opgenomen en specifieke rapportage volgens IV3 indeling.

Zorg en Welzijn

 

In deze template zijn bijvoorbeeld alle cao's vanuit de branche al ingericht en zijn de facturatie processen afgestemd op de praktijk. Daarnaast zijn de VRH-registratie en BIG-registratie beschikbaar.

 

Beschikbare cursussen

Wil je een cursus volgen over een onderwerp klik dan door.